Skoentreprenörer finns det många av men i Sverige och övriga Skandinavien har Daniel Mühlbach haft stafettpinnen under flera år. Footway är en av många varumärken Daniel Mühlbach står bakom och allt fler har vid något tillfälle valt att köpa sina skor från detta bolag. Att ha god service är någonting som visat sig vara minst lika viktigt på internet som i fysisk affär. Den som handlar skall känna sig välkommen och omtyckt. Genom att förmedla detta kan man bygga relationer även digitalt! Har du testat shopping via nätet är chansen stor att du valt något av de större varumärken som ryms under denna breda organisation.

Vintertrender

Kängor är, och har varit, på tapeten under många år. Beroende av vad det är för trender så har kängorna en mer eller mindre framträdande roll och under den senaste tiden har vi sett kängor överallt! Den bohemiska stilen, eller boho chic som den ofta kallas, är en stil som hängt med ända sedan den startade under 70-talet. Denna stil gör sig riktigt bra ihop med ett par kängor så det är inte konstigt att det finns mängder av kängor att välja mellan.

En av de kända personer som skulle kunna ses som en företrädare för denna stil är Sienna Miller och de kängor vi alla förknippar med henne är ett par fantastiska vintage blommiga Dr Martens. Dessa kängor är inte lätta att få tag på idag, men lyckas man så har man ett par kängor som är en riktigt bra investering! Idag kan man sälja sina vintage Dr Martens till höga priser, om man har ”rätt” varianter därhemma. Det finns en stor skatt att ta av då Dr Martens har tillverkat kängor länge. Många av deras snyggaste kängor är den typen av kängor som de tillverkat i limited edition, vilket naturligtvis gör att de är både svåra att få tag på och blir dyra när de säljs.

Ett par snygga kängor passar till allt! Det har modevärlden och subkulturens stilar lärt oss genom åren. Vare sig det är en maxiklänning, en slimmad klänning, ett par jeans eller vad som helst annat du har på dig så kommer stilen att lyftas med ett par läckra kängor. Nu är det ju på det viset att ett par kängor inte bara är snygga till allt, utan de är även väldigt bekväma för fötterna. Det är inte alltid snygga skor är särskilt bekväma, så det är bara att hoppa på tåget och köpa ett par kängor om du inte redan har minst ett par hemma! Då det finns kängor i alla möjliga varianter så är det inte svårt att hitta sitt favoritpar. Är det så att man redan har ett par favoriter som börjar bli alldeles för slitna så kan man alltid passa på att ta med sig dem till en skomakare.